Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Používají se pouze semena z rozloupnuté tobolky – celá i podrcená, ta mají výraznější chuť. Do kávy se dává špetka rozdrcených semen.
Šafrán je nejdražším kořením na světě. Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže. Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky; před použitím je možné zázvor namočit asi na 2 hodiny ve vodě a pak nasekat na kousky.
Stisknutím tlačítka „Souhlasím“ souhlasíte s tím, abychom Vám poskytovali smysluplné a užitečné služby na základě Vašich údajů o sledování procházení webu.
Svůj souhlas můžete samozřejmě kdykoli změnit v části „Nastavení“.
Nastavení
Souhlasím
Nastavení cookies
Můžete zvolit, jakým způsobem budou vaše osobní údaje využívány.
Technická Cookie
Používání souborů cookies zajistí, že tato webová stránka zůstane s veškerým obsahem funkční a použitelná. Krom toho nám tím umožníte zajistit co možná nejkomplexnější měření a vyhodnocení dosahu.
Souhlasím
Lepší nabídka služeb
Používání souborů cookies nám umožní optimalizovat tuto webovou stránku pro Vaše potřeby. Na základě naměřených dat poznáme, co můžeme zlepšit, a zajistíme průběžné přizpůsobování svých služeb a nabídek pro co možná nejlepší zážitek.
Souhlasím
Relevantní reklamní nabídka
Používání souborů cookies umožní nám a našim reklamním partnerům zvýšit relevanci našich akcí a kampaní, které Vám nabízíme.